https://whydonate.com/cdn-cgi/imagedelivery/_0vgnXOEIHPwLg2E52a7gg/production/fundraiser_header/7dbc07e203cd4b53/public?updated_at=14:47:16.209987Velen onder jullie hebben wellicht al gemerkt dat er in ons clubhuis posters zijn opgehangen, voorzien van QR-codes die verwijzen naar de fundraisingspagina van de Nederlandse damesselectie kanopolo. Waarvoor en van wie zijn deze posters precies?

 

Waarschijnlijk kennen jullie ons, Monique en Marieke, van het kanopolo, waar we zowel voor Keistad B als Keistad Dames uitkomen. Daarnaast is Monique ook actief als jeugdleiding binnen de vereniging. Dit jaar komen wij opnieuw uit voor de Nederlandse kanopolodames.

In oktober 2024 gaan de Nederlandse kanopoloselecties naar het WK kanopolo in China om ons land te vertegenwoordigen. Een ontzettend gave ervaring om te strijden op een wereldwijd podium en wij zijn als Nederlandse dames dan ook al hard bezig met de voorbereidingen. Via onze sociale media-kanalen kun je ons volgen op deze reis, waar we je een inkijkje geven in onze trainingen en je op de hoogte houden van onze prestaties.

 

Naast onze voorbereidingen voor het WK, zijn we ook druk bezig met fundraising-initiatieven om ons team optimaal te ondersteunen op weg naar succes. Er zit helaas een flink prijskaartje aan onze WK-deelname. Door middel van de QR-code op de posters of onderstaande link kom je op onze fundraisingpagina van whydonate: https://yvgtf.nl/talentboek/help-de-kanopolo-dames-naar-het-wk-2024-in-china
Via deze pagina kun je ons steunen middels een kleine bijdrage om ons te helpen onze reis naar China waar te maken. Naast deze webpagina, zijn we ook bezig om bedrijven te zoeken voor sponsoring, bijvoorbeeld door het geven van clinics. Wil jij ons steunen of heb jij andere goede ideeën voor sponsoring, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Met sportieve groeten,

 

Monique en Marieke
Namens de Nederlandse kanopolodames

Instagram: @dutchcanoepololadies 

Facebook: Dutch Canoe Polo Ladies

Website: https://bio.site/dutchcanoepololadies

+31 6 12167528 (Monique)