7 september

Ook dit jaar zoekt de stichting BeTough weer kajakkers die mee willen varen om zwemmers te begeleiden. Op 7 september zwemmen mensen voor het goede doel van Texel naar Den Helder. Hiermee zamelen ze geld in voor een zelfgekozen goed doel. 

 

Omdat het moeilijk is richting te houden in de golven varen er kajakkers mee. Mensen kunnen dan hen als oriëntatie gebruiken. Ook zijn de kajakkers dichterbij de zwemmers dan de boten van de reddingsbrigade dus dat communiceert ook makkelijker als dat nodig is.

25 februari
19 mei
25 augustus
24 november

De 4 seizoenen tocht is terug!

 

Komend jaar organiseer ik weer een 4 seizoenen tocht. Het principe is hetzelfde als voorgaande edities:Wieden

 

4x hetzelfde tochtje varen in elk van de seizoenen.

 

We gaan wel op een ander plekje varen dan voorgaande edities, dit keer gaan we naar de Wieden. De Wieden is een meren- en moerasgebied in de Kop van de Overijssel. In de Wieden komen zoals in alle laagveengebieden begroeiingen voor van open water (trekgaten), verlanding (met of zonder drijftillen), trilvenen, rietland, veenheiden, ruigtes en moerasbossen.

In juni zou ik graag naar Mecklenburg willen gaan om een trektocht te maken door het merengebied ten oosten van Berlijn. Heb je interesse voor een week lang varen door een van de mooiste kanogebieden van Duitsland? Neem dan contact me  op. 

data, afstanden etc. plannen we gezamenlijk.

Ria

Samen varen is gezellig, is veiliger, zeker in de winterperiode en stimulerend! Bij Keistad bestaan er verschillende app groepjes. Deze  app groepjes zijn er om snel een vaar afspraak te regelen. Last minute wijzigingen te melden of snel met elkaar in contact te komen! Er zijn app groepjes voor kanopolo, wild water varen, open kano varen (vrijdag en zondag ochtend) en diverse kajak groepen. Tijdens de herfst/winterperiode wordt er vooral kajak gevaren op woensdag avond en zondag ochtend van beginners tot kilometer vreters. Op zaterdag is er een kajak groepje , die minimaal varen tot het 2e eiland in een sportief tempo! Via een email berichtje aan de open kano groep of toergroep  kan je toegevoegd worden aan de app groep.

Op zondag ochtend is er een openkano vaargroepje voor beginners en ervaren vaarders.

We vertrekken om 9.30 uur.

Na enkele uren zijn we terug.

Voor deze openkano vaargroep is een appgroepje. Wil je hier aan toegevoegd worden, stuur Geoff een berichtje met je 06-telefoonnummer.