kortenhoef 10juliDe herfsteditie van de 4 seizoenentocht staat weer voor de deur. Hij is verplaatst naar 9 oktober en wordt gecombineerd met de Quickstart-tocht. Naast genieten van een mooi rondje Kortenhoef, krijg je nu ook de gelegenheid kennis te maken met onze nieuwe leden!

 

Het rondje is ongeveer 10 km. lang, geschikt voor vaarders van alle niveaus en alle type boten. We verzamelen om 09:00 op de vereniging en zullen ruim voor het avondeten weer terug zijn.

 

Aanmelden bij de toergroep.  Vermeld daarbij je naam, mobiele telefoonnummer en of je vervoer hebt voor boten en of personen of deze juist zoekt. Als je een trailer kan en wil trekken, horen we dat ook graag.

 

Samen varen is gezellig, is veiliger, zeker in de winterperiode en stimulerend! Bij Keistad bestaan er verschillende app groepjes. Deze  app groepjes zijn er om snel een vaar afspraak te regelen. Last minute wijzigingen te melden of snel met elkaar in contact te komen! Er zijn app groepjes voor kanopolo, wild water varen, open kano varen (vrijdag en zondag ochtend) en diverse kajak groepen. Tijdens de herfst/winterperiode wordt er vooral kajak gevaren op woensdag avond en zondag ochtend van beginners tot kilometer vreters. Op zaterdag is er een kajak groepje , die minimaal varen tot het 2e eiland in een sportief tempo! Via een email berichtje aan de open kano groep of toergroep  kan je toegevoegd worden aan de app groep.

Op zondag ochtend is er een openkano vaargroepje voor beginners en ervaren vaarders.

We vertrekken om 9.30 uur.

Na enkele uren zijn we terug.

Voor deze openkano vaargroep is een appgroepje. Wil je hier aan toegevoegd worden, stuur Geoff een berichtje met je 06-telefoonnummer.