zaterdag 4 februari

De Dinkel biedt een van de fraaiste tochten in Nederland, kronkelend door het mooie landschap in het grensgebied met onze oosterburen tussen Losser en Lutterzand. De waterstand bepaalt de moeilijkheids- en schoonheidsgraad, maar mooi is het altijd!!! En voor de liefhebbers wachten koffie en gebak in het café op het eindpunt.

Opgeven is via Open Kano groep d.m.v. het bekend aanmeldingsformulier uiterlijk einde van de avond van dinsdag 31 januari

Samen varen is gezellig, is veiliger, zeker in de winterperiode en stimulerend! Bij Keistad bestaan er verschillende app groepjes. Deze  app groepjes zijn er om snel een vaar afspraak te regelen. Last minute wijzigingen te melden of snel met elkaar in contact te komen! Er zijn app groepjes voor kanopolo, wild water varen, open kano varen (vrijdag en zondag ochtend) en diverse kajak groepen. Tijdens de herfst/winterperiode wordt er vooral kajak gevaren op woensdag avond en zondag ochtend van beginners tot kilometer vreters. Op zaterdag is er een kajak groepje , die minimaal varen tot het 2e eiland in een sportief tempo! Via een email berichtje aan de open kano groep of toergroep  kan je toegevoegd worden aan de app groep.

Op zondag ochtend is er een openkano vaargroepje voor beginners en ervaren vaarders.

We vertrekken om 9.30 uur.

Na enkele uren zijn we terug.

Voor deze openkano vaargroep is een appgroepje. Wil je hier aan toegevoegd worden, stuur Geoff een berichtje met je 06-telefoonnummer.