In de wintermaanden van 2023 organiseert KVKeistad weer een zwembadcursus.

Tijdens deze cursus verbeter je de technieken (steunen) om het omgaan te voorkomen en leer je te eskimoteren, d.w.z. het weer rechtop komen nadat je bent omgegaan.

De cursus wordt op 8 dinsdagavonden gegeven. De eerste les is op 17 januari, op 28 februari is er geen training i.v.m. voorjaarsvakantie. De jeugd begint van 19.30 tot 20.45 uur, hierna de volwassenen van 20.45 tot 22.00 uur. De cursus wordt gegeven in het Sherpa-zwembad in Baarn.

Wil jij aan deze cursus meedoen (volwassenen en jeugd) meld je dan zo spoedig mogelijk aan bij de trainingscommissie.

Nieuwe leden en leden die de cursus nog niet hebben gedaan hebben voorrang, er zijn per tijdslot maximaal 18 plekken. Aanmeldingen graag voor 20 december. Geef ook even aan of je de trailer wil/kan trekken.

De kosten (zwembadhuur) voor deze cursus zijn 75 euro voor de volwassenen en 45 euro voor de jeugd ( ivm de energie kosten kan dit iets verhoogd worden)

Voor deze zwembadcursus zijn natuurlijk ook instructeurs nodig. Beheers jij de technieken en wil je helpen anderen dit te leren meld je dan ook aan bij de trainingscommissie.

Voor de trainers is er een trainingsavond op 10 januari van 19.30 tot 21.30 uur in het Sherpa-zwembad. Voorafgaande aan de trainersavond is er op 13 december een theorie avond in ons clubhuis. Jos en Marije leggen ons aan de hand van instructie-filmpjes van Seakayak online uit hoe je deze training op een goede manier kan aanvatten. Trainers en deelnemers zijn van harte welkom. Aanvang 20.00 uur.

di 7 feb
Zwembadcursus