uitgesteld tot juni

Kinderen enthousiast maken voor de watersport en ze bewust maken van schoon drinkwater en de effecten van de plastic soup, is waar het om draait bij de Optimist on tour.

Dit jaar doet de Optimist on tour Amersfoort aan op donderdag 23 april tot en met zaterdag 25 april.

De locatie is bij onze club!

Op donderdag en vrijdag kunnen scholen en BSO's mee doen aan het watersport programma. Naast het water laboratorium, gaan de kinderen het water op om te suppen, kano varen en zeilen in kleine zeilbootjes.

Op de zaterdag is het een vrije inschrijving.

De inschrijvingen verlopen via de site van de buurtsport coaches. De scholen worden via mailing en publicaties op de hoogte gebracht.

Meedoen voor de kinderen is gratis!

Voor de Optimist on tour zoeken we enthousiaste clubleden, die willen helpen bij het ontvangen van de scholen, ze wegwijs maken op het terrein, actief willen zijn als EHBO, de kinderen helpen bij het aandoen van de zwemvestjes, ze helpen bij het water op gaan etc.

De kinderen zijn vanaf 9 uur op het terrein.

Info en aanmelden als je kan helpen bij Ria.

Elk uurtje helpen wordt enorm op prijs gesteld. Het zijn blokkjes in de ochtend, middagvroeg en middag laat.Doe jij mee???

De lunch wordt verzorgd.

Update: ivm de Corona uitbraak is de Optimist on tour verplaatst naar 1 tot en met 13 juni.