Op en rondom ons clubterrein zijn de aanwezige processie rupsen een plaag.

Om deze rupsen plaag te verminderen, willen we rups etende vogels lokken met een prachtig vogelhuisje.

Meer vogels....minder rupsen...minder overlast.

Tijdens de Burendag, willen we met elkaar minimaal 20 vogelhuisjes in elkaar knutselen en ophangen op en rond om ons terrein.

Iedereen , die mee wil doen, graag aanmelden bij de organisatie. Ook niet clubleden zijn hierbij van harte welkom!

Onder leiding van Hans en Nando en met hulp van ervaren hout bewerkers, gaan we aan de slag om ons doel te bereiken.

Graag aanmelden bij de jeugdgroep als je mee wilt doen! Dan zorgen wij voor voldoende materiaal.

Tegen een kleine vergoeding mag je ook een extra vogelhuisje maken en mee nemen naar huis.

Wij zorgen voor materiaal (hout, lijm, verf, kwasten, schroeven ), instruktie en begeleiding.

Meenemen als je het hebt: een boormachine, boortjes,  hamer en een workmate.

Doe wel oude werkleding kleding aan!

details over de exacte tijd volgen.