Op zondagmiddag 28 april organiseert onze vereniging een open dag om nieuwe mensen kennis te laten maken met onze mooie sport. GeĂ¯nteresseerden kunnen onder begeleiding varen in kajak en/of openkano. Er zijn ook drie tandemkajaks aanwezig waar ouder/begeleider met kind in kunnen varen. Voor ouder/begeleider geld 18+ en voor de kinderen minimaal 10 jaar. Jeugd vanaf 12 jaar kan in onze jeugdboten varen. Als jij hieraan mee wilt doen, zorg dan dat je om 13.00 aanwezig bent op onze locatie aan de Eem, De Stuw 1 in Amersfoort. Dan kunnen wij een passend zwemvest, peddel en boot uitzoeken en een korte instructie op het droge geven. Trek sportieve kleding aan en neem een handdoek en een setje reserve kleding mee, je weet maar nooit. Wij verwachten natuurlijk dat jij kunt zwemmen.

Weet jij al zeker dat jij hieraan mee wilt doen, stuur dan een berichtje naar KV Keistad. Je kan natuurlijk ook zondag de 28ste langskomen.