Beste Keistadters.

Wederom aanscherping van de maatregelen rondom Corona. Vanaf 28 november moeten ook de sportverenigingen hun deuren en terrein vanaf 17.00 sluiten. Dit voelt wrang, want sporten in de openbare ruimte met vier personen is na 17.00 nog toegestaan. We hopen dat voor het pakken van een kano het terrein open mag, maar voor alsnog zegt de regel terrein sluiten.

Heel vervelend, maar helaas zullen we hier samen het beste van moeten  maken.

Daarom gelden vanaf 28 november de volgende regels:

• Het gebruik van het clubhuis, kleedkamers, douches en toiletten is verboden zonder coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 18 jaar.
  • Het clubhuis als vergaderruimte en kantine moet om 17.00 sluiten, dit betekent dat de avondactiviteiten indoor de komende weken niet door kunnen gaan in het clubhuis.
  • Het terrein van KV Keistad sluit vanaf 17.00.
  • Organisatoren van groepsactiviteiten (Denk hierbij aan kanopolo, tochten of trainingen) waarbij ook het gebruik van het clubgebouw nodig is zorgen voor een check van de deelnemers.
  • Houdt de basisregels aan, er is weer 1,5 meter verplichting behalve tijdens het sporten.
  • Wees spaarzaam met het gebruik van het clubhuis bij een informele gebeurtenis. Ben je met meer mensen, check elkaar.
  • Dit checken kan door op je telefoon de scanner voor coronacheck te downloaden.
  • Geen publiek bij wedstrijden