28 april – 30 april

Tijdens de laatste week van april komt het bekende Optimist on tour voor de 1e keer naar Amersfoort.

Samen met het Watersport verbond, Hemus, de Amersfoortse reddingsbrigade, de SRO, en de zeilvereniging uit Bunschoten-Spakenburg gaan we aan de Amersfoortse jeugd een watersport programma aanbieden aan kinderen van de lagere scholen. Naast zeilen, suppen , boarden en kano varen kunnen de jongeren ook naar een water laboratorium. Voor de jeugd een programma vol sport en educatie.

Informatie over de optimist on tour, kan je vinden op www.optimistontour.nl

Het sportspektakel vindt plaats bij onze vereniging. De coördinatie wordt uitgevoerd door de SRO samen met het Watersportverond.

Kinderen, die mee willen doen op een van de dagen aan de optimist on tour, kunnen zich inschrijven op de website: www.optimistontour.nl

Vind jij (14 jaar en ouder) het leuk om op een van deze dagen te helpen? Neem contact op met Ria.

PS deze Optimist on tour is ook te gebruiken als maatschappelijke stage!