Varen in groepen is weer toegestaan, daardoor kunnen ook de kajak- en open kano cursussen weer beginnen.

De trainingen  gebeuren onder de RIVM-richtlijnen. Deelname is voor eigen risico.

Als je symptomen hebt die op corona kunnen wijzen, blijf dan thuis (meld je af) en laat je testen!

De regels vanaf 1 juli:

• Tijdens het sporten hoeft geen 1,5 m. afstand meer aangehouden te worden.
  • Op het terrein, in het clubgebouw en in de botenloods houden we wel altijd 1,5 m. afstand.
  • Kleedkamers en toiletten mogen weer gebruikt worden, mits altijd 1,5 m. afstand gehouden wordt.
  • Ook de kantine mag weer gebruikt worden, mits 1,5 m.....
  • Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 m. afstand te houden.

Hygiëne/schoonmaken

• Graag zelf desinfecterend gel en “vochtige doekjes” meenemen en gebruiken
  • Gebruik je clubmateriaal (peddel, boot en evt. zwemvest) spoel dat dan voor en na gebruik af met een allesreiniger spray (aanwezig) en evt. uitsoppen met spons en water.
  • Maak je boot zoveel mogelijk zelf gereed, laat deze zelf te water en haal hem er ook zelf uit (evt. met behulp van een partner op gepaste afstand). Degene die helpt wast voor en na het helpen zijn handen.
  • Raak de boot en ander materiaal van een ander niet aan.