Op zondag de 23e april ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen op ons clubterrein, tijdens de Open Dag.

Je kan uiteraard vrijblijvend, onder begeleiding van ervaren open kano vaarders en kajakkers een kennismakings tochtje maken op de Eem, in een van onze clubboten. Je hebt de keus uit een open kano, een kajak, of een surfski. Of ga je liever even peddelen op een sup board? Boten, peddels en zwemvesten verzorgen wij!

Kan je niet kiezen? Dan probeer je alles toch even uit??

Ben je weer met je voetjes aan land, dan staat er koffie of thee voor je klaar!

De Open Dag begint om 10 uur en duurt tot ca. 15 uur.

ochtendfoto_small_copy.jpgWoensdagochtend 26 oktober. De wekker ging weer vroeg, tijd om op te staan om daarna richting kantoor te vertrekken. Vandaag had ik echter een tussenstop bij de kanovereniging, de eerste reguliere winterdip na de introductie van winterzwemmen afgelopen zondag. Normaal ga ik ook sporten op het werken en ondanks dat we niet veel nodig hadden was het toch een beetje proppen om alles in de tassen mee te krijgen. Het winterzwemmen doen we namelijk gewoon in badpak/zwembroek. Dit keer geen beschermende kleding als we gepland te water gaan, maar gewone badkleding.

23 oktober

Het koudere weer is ons land binnen getrokken, de mooie zomerse dagen zijn voorbij en de temperaturen dalen snel. Voor de een gebeurt dit met een snik, maar voor de ander met een lach. Want koudere temperaturen betekent ook dat we weer kunnen beginnen met winterzwemmen! Cindy en Jitske willen dit graag de komende maanden samen doen met andere leden van KVKeistad bij onze eigen vereniging.

Wie kan er zaterdag 10 september een paar uurtjes aanwezig zijn in de promotie tent op de Verenigingen markt op het Eemplein?

Aanmelden kan bij Ria.

Het gaat om de tijd van 10 tot 12.30 uur.

Vrijdag 15 juli om 16.30 uur is er een mogelijkheid om aan te sluiten bij een kennismakingsles kajak varen.

De les is gratis.

Graag van te voren aanmelden via de contactpagina

Beste Keistadters. Gelukkig kunnen we weer optimaal sporten en gebruik maken van het clubgebouw. Vanaf 25 februari 2022 vervallen de Coronacheck en de verplichte 1,5 meter afstand.