Dit is de basis voor goed en veilig kanovaren.

Deze cursus sluit aan op de introductiecursus en is bedoeld voor degenen die de introductiecursus gevolgd hebben en anderen die al enige kano-ervaring hebben.

Naast het verbeteren van de basistechnieken leer je een aantal nieuwe technieken om je boot beter onder controle te krijgen en om omslaan te voorkomen. Ook is er weer een theorie-avond waarop aandacht besteed wordt aan materiaalkennis.

De cursus voor kajak bestaat uit 6 lessen van ca. 1,5 uur en wordt gegeven op de Eem bij het clubgebouw, 's avonds vanaf 19.00 uur, en loopt van begin mei tot half juni. De cursus kun je afsluiten met een examen voor het diploma Kanovaardigheid A.

De cursus is gratis (inbegrepen bij de contributie). Je kunt een boot huren van de vereniging. Als je de cursus hebt gevolgd kun je met allerlei aktiviteiten mee gaan doen, zoals toertochten, wildwatervaren of kanopolo.

wo 27 sept | 19:00 - 21:00
OK A Examen Training