Voor de Toergroep (kajak) zijn we op zoek naar vers bloed. Grijp je kans om die tochten te organiseren die je zelf graag zou willen varen. Met name nieuwere leden nodigen we van harte uit om zich aan te melden. We zoeken twee tot drie nieuwe leden.

Wat houdt het in? Je bedenkt samen met de andere leden van de Toergroep (en andere leden van de vereniging) dagtochten of meerdaagse tochten. Samen met de Toergroep zorg je ervoor dat er verschillende typen tochten zijn, voor zowel ervaren vaarders als minder ervarenvaarders. Deze worden in een vaarkalender ingepland. Vervolgens bereid je een of meer tochten voor: je maakt een aankondiging voor de website en het clubblad, je stuurt een groepsmail. Je zorgt dat iedereen die mee gaat informatie krijgt over de tocht en je plant het vervoer. Je zorgt voor vaarkaarten of routeinformatie. Vervolgens vaar je zelf mee en maakt er een gezellige dag van! Eenvoudig toch?

Meer informatie of aanmelding? Neem contact op met Simone Uittenbogaard